Schilderijen - Gerry's schilderijen

Gerry's schilderijen
Ga naar de inhoud

Schilderijen

Ik en mijn schilderijen
Eens per week werk ik tijdens de les aan projecten, maar daarbuiten schilder ik ook graag thuis. Soms ben ik tevreden over een project, soms niet, maar ik publiceer ze wel en zie dat dan maar als leerproces.
Hieronder de schilderijen die ik tot nu toe gemaakt heb. De nieuwste stukken staan vooraan. Je kunt de foto's ook fullscreen bekijken. Click daarvoor op de het betreffende symbooltje in de rode balk onder de afbeeldingen. Als je met de muis onder de rode balk gaat staan zie je de beschrijving van het betreffende schilderij.
De projecten waar ik momenteel aan werk, vind je onder de knop "Op de ezel."

Sinds januari 2019 ben ik ook bezig met digitale kunst, schilderijen die op de computer gemaakt zijn. De stukken die ik heb gemaakt, zullen worden gepubliceerd op de pagina Digitale kunst. Over de vraag of en zo ja hoe deze t.z.t. ter verkoop zullen worden aangeboden, ben ik mij nader aan het oriënteren.
Wil je via je tablet/smartfoon op de hoogte worden gehouden als er nieuw werk op de website/webshop is geplaatst? Click dan op de button hiernaast. Op de pagina die je dan ziet staat precies hoe je de app moet installeren.
Als je belangstelling hebt voor (een van mijn) schilderijen of wil je meer informatie, neem dan gerust contact met mij op via het contactformulier of per e-mail.

Een deel van mijn schilderijen is te koop via mijn webshop. Als je clickt op het schilderij waarvoor je belangstelling hebt, dan ga je rechtstreeks naar de webshop.
De muziek die je bij de onderstaande slideshow hoort is "Il vecchio castelo" uit "De Schilderijententoonstelling" van Modest Mussorgsky (1839-1881).
Mijn galerie
Gerry Jöris
Sjoelplein 3
9951 DA  Winsum
0595-769014/06-25172491
© Gerry Jöris (2019)
Terug naar de inhoud